نارویی یا نهرویی، از طایفههای اصیل سیستانی استان سیستان و بلوچستان میباشند.
بر اساس نظر کلنل پاتینجر که در سال ۱۸۱۰ میلادی از سیستان دیدن کردهاست، ناروییها را نژاد قد بلند، فعال و دارای قدرت جسمانی فوق العاده معرفی نمودهاست. او میگوید آنان در برابر تغییرات اقلیمی سازگار و از مرگ نیز نمیترسند و در هنگام جنگ در نهایت رشادت میجنگند. در زمان پاتینجر، محراب خان رخشانی رئیس تمام طایفه نارویی بودهاست.[۱]
سرپرسی سایکس با استناد منابع محلی و روایتی طایفه، آنان را نهرویی میخواند و معتقد است که اجداد آنان پس از جنگ نهروان به منطقه بلوچستان کوچ کردهاند. بعد از علم خان، پسر بزرگش به نام دوست محمد خان، بزرگ طایفه نارویی شد. از دوست محمد خان سه پسر به نامهای کیکاوس، درویش خان و محمدعلیخان باقی ماندند.
درویش خان – پسر بزرگ دوستمحمد خان بود که میبایست بعد از پدرش بزرگ طایفه میشد اما عمویش شریف خان با او مخالفت کرد و بالاخره طی یک توطئه او را از پای درآورد.فرزندان وی عباس خان، محمد ناصرخان و محبعلی خان میباشند.
سران این طایفه سردار نظرخان ایرانی فرزند سردار خداداد خان و نوه سردار سعید خان بودند که در ۱۹ بهمن ۱۳۳۰ در درگیریهای سیاسی در زابل شهید گردیدند.وشهادت ایشان موجب اختلاف شدید در طایفه تا جایی که فرزند ایشان سردار آریان خان مجبور به ترک وطن شد پس از سردار نظر خان فرزند یزرگ ایشان سردار پرویز خان به عنوان رییس طایفه انتخاب شدند که هم اکنون در سیستان سکونت دارند . قلعه سردار نظر خان هم اکنون در روستای ملک حیدری زابل پای برجاست.
ریاست طایفه همواره به عهده نسل سردار سعید خان بوده گر چه بسیاری سعی در تفرقه افکنی بین این عموزادگان داشتند اما انها تا حد امکان وحدت خود را حفظ کردهاند