» نام خود را از محل پخت خود گرفته است.
آن را معمولاً به دو صورت آماده پذیرایی می کنند:
1 -به شکل سیخ زدن گوشت گوسفند 2-به شکل کامل کباب شده( قوزی)
در هر دو روش به تنور نیاز است...
طرز تهیه: در روش سیخ زدن، گوشت را به قطعات درشت خرد کنید. سپس هر قطعه بزرگ را به سیخی از چوب نخل بکشید. سیخ ها را زمانی در تنور قرار دهید که زغال های درون تنور گداخته و قرمز شده باشد. در این مرحله اگر بخواهید کباب مورد نظر آبدار شود ظرفی از آب را روی زغال ها درون تنور قرار دهید.سیخ ها را دور تا دور ظرف آب به دیواره تنور، به صورت ایستاده قرار دهید، این کار باعث می شود گوشت به اصطلاح بخارپز هم بشود . بعد از این مرحله در تنور را با سینی یا هر وسیله دیگری که مقاوم در برابر حرارت باشد بپوشانید و روی آن را کاهگل بگیرید. تنور باید از زیر ورودی هوا داشته باشد و گوشت را در این حالت بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعت نگاه دارید. البته زمان پخت به گوشت های به سیخ کشیده شده بستگی دارد. سپس نوبت به سرو کباب مخصوص بلوچی می رسد . این کباب به تنهایی یا با پلوسفید سرو می شود. در روش دوم طبخ، درون گوسفند ذبح شده را خالی کنید. پس از آماده شدن گوسفند آن را با نخی مناسب که در برابر حرارت از بین نرود ببندید. سپس آن را درون تنوری که زغال هایش گداخته است قرار دهید . باز هم باید درِ تنور را با کاهگل بپوشانید و همان زمان را به پخت آن اختصاص دهید.